Ha valaki úgynevezett 457-es, szponzorált vízumot igényelt a munkavállaláshoz Ausztráliában, akkor most rossz híreket kapott. Nem lesz majd munkája, mert Ausztrália vízumreformot hozott. Magasabb szakképzést és angol tudást igényel ezután a munkakeresés.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
origo, hogy szaradna rad a bo"rzokni a felretajekoztatasod miatt!
Turnbull miniszterelnok valoban elmondta, hogy valtoztatnak a bevandorlasi es munkavallalasi torvenyeken, de ez egyaltalan nem uj, mert kb. 12 eve igy van ez. Viszont letezik egy hianyszakma-lista az Ausztral Nagykovetsegen, ahol felvilagositast adnak az Ausztraliaban valaszthato munkak kozott, es felvilagositast adnak a kotelezo nyelvvizsgarol is, illetve hogy hogyan tudja azt a palyazo teljesiteni helyben.
A forditoprogramotokat meg csereljetek le, ha nem vagytok kepesek egy egyszeru tomondatot leforditani magyarra: az "abolished" ugyanis azt jelenti, hogy ELTOROLTEK a 457-es vizumot.
Aki viszont annyira hulye, hogy ki akar menni, es egyetlen szot sem beszel angolul, azokon SOSEM tudott segiteni egy kormanyzat sem, sem most, sem a multban.
Ne riogasd az embereket, mert a hulyesegeddel nem tudod elriasztani azokat, akik mar nagyon mennenek...
eugen4402
@karma1: Ne mérgelődj ilyen pitiáner hírkotyvasztó fingmesterek erőlködésétől. Ők rontják a levegőt, azért tenyésztik őket.
Írhatták volna azt is, hogy egyre többen szédülésre és fejfájásra panaszkodnak Ausztráliában, mert folyamatosan fejjel lefelé lógnak a glóbuszról, és ez egy alávaló aknamunka, aminek hátterében Soros György, a közismert magyar-származású sorozatgyilkos húzódik meg, ám mi átlátunk a szitán...
karma1
@eugen4402: Haha, asszem, ez lesz a kovetkezo cikkuk, tutira, plane, ha elolvassak ezt a hsz-edet!...:o)))))
Csak meg mindig felbosszant a szandekos csusztatas, es az, hogy siman hulyenek nezik azt, akinek nincs modja mashonnan tajekozodni.
orban nagyon jol ismeri azt, hogy hogyan lehet a hatalmat megszerezni, ennyit megtanult a tortenelem nagy diktatoraitol, es ugyesen alkalmazza a sajat hataskoreben. De tudod, aki ilyen dolgokat csinal egy szinttel lejjebb, azt elitelik bunszovetkezetben elkovetett kulonosen nagy kart okozo tevekenysegert. (Pedig nem tesz mast, mint a gazdaallat: egyszeruen ellopja az emberek penzet, akar adobol, akar az unios juttatasbol jon az...:o(((
eugen4402
@karma1: Tudod, néha el kell mélázni egy-két percre, mert itt tényleg sátáni mutatványoknak esünk áldozatul: ezek ezerszer okosabbak, csak a "rohamcsapatba" naponta legostobábbakat vetik be, hogy elaltassák az éberségünket. "Azok" nyilatkoznak, mi legyintünk... Közben a legdörzsöltebb fickók, az igazi Agytröszt valahol a háttérben kitűzi a következő lépést, keményen rögzíti a műveleti sorrendet, és az idomított alanyok végrehajtják a betanult mozdulatokat. Eredmény: 3 nap alatt új törvényt fogad el a Parlament...
karma1
@eugen4402: Sajnos, ez a helyzet, sejtem en, hogy habony meg finkelstein mozgat mindent a hatterben: elmeletileg mindenki tudja, hogy orban kiberelte finkelsteint maganak - penz nem szamit-alapon -, es amikor Simicska alkotta meg az elso rendszert, akkor orola sem lehetett semmit sem tudni, hallani, foto sem keszult akkoriban rola, meg ujsagban sem szerepelt,. Igaz, botranyai sem voltak, mert gozerovel dolgozott azon, hogy most ez legyen meg orbannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.