Élőben közvetítette egy thaiföldi férfi a Facebookon, ahogy végez a 11 hónapos lányával, ezután magát is megölte.

Élőben közvetítette egy thai férfi a Facebookon, ahogy végez 11 hónapos lányával, ezután öngyilkosságot követett el. 

A felvétel közel 24 órán keresztül volt látható a férfi Facebook-oldalán, míg eltávolították a két videót az esetről. 

A Reuters cikke szerint a férfi egy kötelet kötött lánya nyakára, majd ledobta egy épület tetejéről. Később saját magát is felakasztotta. 

A férfi rokonai látták a felvételt és riasztották is a hatóságokat, ám azok addigra értek a helyszínre – a szörnyű esemény Phuketen történt –, mire már késő volt.

A Facebook szóvivője együttérzéséről biztosította a családot, szerinte az ilyen tartalmaknak semmi keresnivalója az oldalon. 

Egy hete egy férfi töltött fel az USA-ban olyan videót a Facebookra. melyen egy véletlenül kiválasztott embert lőtt agyon. A gyilkost több államban keresték, végül, mikor már szorult körülötte a rendőrségi háló, öngyilkos lett autójában.

Akkor a Facebook bejelentette, hogy a jövőben még inkább figyelnek, hogy ne kerüljön fel ilyen tartalom az oldalra, és ne tartson sokáig, míg leszedik onnan – most ugyanis a felhasználók bejelentése kell hozzá.

A thai férfi egyik ismerőse elmondta a médiának, hogy a férj attól rettegett betegesen, hogy a felesége elhagyja őt. Neje korábbi házasságából született 5 éves fiával többször bánt agresszíven. 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.