Jean-Luc Mélenchon az egyetlen, aki még nem foglalt állást a két második körös jelölt között. Hallgat, mintha nem látna különbséget köztük, pedig könnyen lehet, hogy az ő szavazói döntik majd el, ki lesz Franciaország elnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindig nagyon "tetszenek" az ilyen a valós tényekhez meg sem próbálnak legalább hasonlítani okoskodások. Nem csak lövése sincs a franciák gondolkodásáról, szokásairól, nem is beszélve arról, hogy mi van a Párizs környékű negyedekben. Ráadásul elemi számtani hibákat is elkövet a számolgatásaiban. Hogy az alapvető logikai bukfencekről ne is beszéljünk!
verőce21
"Bármilyen nagy is Le Pen lemaradása, nem szabad őt leírni, mert soha életében nem volt ilyen népszerű."
Márcsak azért sem szabad leírni Le Pen-t, mert Macronnal a Soros érdekek érvényesülnének Európában. Bevándoroltatás, szétosztás, hitelfelvétel a fekák munkanélküli eltartására, stb. A német vezetés és az Uniós bürokraták már így is Soros-érdekeket képviselnek, a francia elnök személye nagyon erős elköteleződés lenne az iszlám európai térhódítása mellett.
Sokan átgondolják ezt most a francia választók közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.