Emmanuel Macron, a francia elnök megismételte korábbi véleményét, hogy a közép- és kelet-európai országoknak tiszteletben kell tartaniuk az uniós alapértékeket, mert az nem megy, hogy Orbán és társai egyszerűen szupermarketnek tekintsék Európát. Erről posztol Juszt László is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/merkel.jpg
Ideje lenne megérteni, hogy 1,7 millió szavazó nem többség. Ez csak az első lépés, mert megérteni kevés, mozdulni is kellene, hogy a többségi szunyókálást szavazatokra lehessen váltani. Pontosan ettől retteg Orbán és csapata. Fogy körülöttük a levegő és nem csak országon belül, hanem határokon kívül is. A remélt Trump-­Orbán barátság nem jött létre, az uniós országok többségének már régen teli van a hócipője a mi dicsőséges vezérünkkel, Merkelnek jelenleg fontosabb dolga van, de ez csak átmeneti állapot, Franciaország frissen megválasztott elnöke nem egyszer bírálta Orbán Uniót romboló ténykedését. Bizony, fogy a levegő és a mi kis háromnegyed­diktatúránk nem fog szó nélkül maradni az európai közösségben. De leváltani csak mi tudjuk. Már persze, ha akarjuk. Ha nem akarjuk, akkor meg nincs miről beszélni, mert akkor úgy jó minden, ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.