Az egyház és az állam összefonódása , a vallási nemzeti identitás már rendben van. Az egyház feladata az állammal üldöztetni a bűnt, ami egyedül a homoszexualitás. Lopni, hazudni, rágalmazni, azt lehet. A CBN amerikai “keresztény” televíziós csatorna közös propagandavideót készített Orbán Viktorról és a Hit Gyülekezetéről. Az összeállítás szerint Magyarországon a kereszténység virágzik, amelynek bizonyítéka Orbán Viktor keresztény kormánya és a Hit Gyülekezete. A műsor megszólaltatja a kormányszóvivőt és lekicsínylőn szól az ellenzéki kritikákról is, de legfőbb üzenete a “keresztény Európa” védelme a menekülteknek álcázott iszlamizációval szemben. Menekült csak keresztény lehet, segíteni csak keresztény menekülteken szabad. A propagandavideó leplezetlenül mutatja be az ellenzékinek tartott ATV tulajdonosának, a Hit Gyülekezete vezetőjének az Orbán-rezsimmel való szoros kapcsolatát és az ideológiai azonosságot. A videó minden szégyen nélkül isteníti az állam és az egyház...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A kormány és az egyházak karöltve fosztogatják és hülyítik a népet.
quadrocopter
Ugye az Orbán-rezsim fizet egy jenki képviselőnek - havonta fix összeget, ez kb. 1.2 millió HUF! - hogy propagálja a magyar rezsim jóságát, emberségét, nemes céljait!
Itt erről van szó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.