A Seychelle-szigeteken nyaralt egy hétig a két ember halálát okozó közlekedési baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit néhány nappal a hazatérése után, szombat délután vettek őrizetbe a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi a gyanú szerint idén május 15-én, érvényes jogosítvány nélkül vezetett autójával a budapesti Dózsa György úton karambolozott, majd gépjárművével egy buszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette, ketten pedig súlyosan megsérültek. M. Richárd ellen nyomozás indult, de nem került előzetes letartóztatásba, és - bár jogosítványa továbbra sem volt - egy hónap múlva a 444.hu videofelvétele szerint már ismét egy luxusautót vezetett. Ráadásul a Pesti Srácok szerint előtte egy héttel a rendőrök az utcán az autójában érték tetten jogosítvány nélküli vezetésen, és 90 ezer forintos pénzbírsággal...

Forrás: nemzeti.net
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ez mutatja, hogy a jogállam még a legalapvetőbb dolgai sem működik. Így van az adózásban is, egyikről az összes bőrt lehúzzák, az irhába is belemenve, a másik "törvényesen" kerüli el a közteherviselést. A gazdaságban ugyan ez van. Példátlan ez a Panama.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.