.. Elsüllyedt pénteken egy menekülteket szállító halászhajó a Fekete-tengeren a török partoknál, négy menekült hullámsírba veszett, és sokan eltűntek - jelentette az Anadolu török hírügynökség. Elsüllyedt egy menekülteket szállító halászhajó, többen meghaltak Képünk illusztráció A tragédia az északnyugat-törökországi Kefken településtől körülbelül 120 kilométerre északra történt. A beszámoló szerint a parti őrség 38 migránst kimentett, ugyanakkor 15-20 illegális bevándorló eltűnt, őket továbbra is keresik a hatóságok. A menekültválság kezdete óta a Fekete-tengeren nem fordult elő hasonló eset, a Törökországból az Európai Unióba tartó illegális bevándorlók útja általában az Égei-tengeren keresztül vezet.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@durbincs: El fogják árasztani egész Európát, ezt csak az nem látja aki nem akarja vagy az életfelfogása abban merül ki hogy "rohadjon meg Orbán").
quadrocopter
@durbincs: Jönnek, majom, a fosást ne hagyd abba, mennek hozzád is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.