Peter Madsen dán feltaláló beismerte a rendőrségnek, hogy ő darabolta fel Kim Wall svéd újságírónőt, de továbbra is tagadja, hogy ő ölte volna meg a 30 éves nőt.

A svéd újságírónő megölését nem, de a feldarabolását elismerte a dán feltaláló

Peter Madsen (Fotó: YouTube/TV 2 Lorry)

A 46 éves tengeralattjáró- és rakétakonstruktőr új verzióval állt elő a koppenhágai rendőrség hétfői tájékoztatása szerint. Azt mondta, hogy a riporternő szén-monoxid-mérgezésbe halt bele búvárhajója fedélzetén. A férfi korábban azt állította, hogy a nő fejére véletlenül rácsapódott a fedélzeti nyílás fedele.

Madsen azt is elismerte, hogy a tengerbe dobta a nő testrészeit.

(BBC)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
-nini..itt egy halott nő...most mit csináljak? itt, a tengeralattjáróban nem tarthatom..legeszerűbb, ha feldarabolom..
-hát ez történt tisztelt bíróság. ártatlan vagyok. a nő már holtan szállt be a tengeralattjárómba.
SystemError
@wagabund: Amúgy a legtöbben egy ilyen szituban hülyeségeket cselekednénk... Elég durva, amikor 1 órája még röhögcséltél valahol utána egy bezárt hajóban egy holttesttel vagy. Ezt a legtöbb ember nagyon faszul reagálja le... Nyilván azért védekezik ezzel, mert ez nagyon is racionális pszichológiailag még, ha a legtöbb embernek ez most nem ésszerű. Persze, hogy nem az, pont ez a védekezés érve, hogy ilyenkor senki sem az...

Ő viszont, ha jól tudom az esemény előtti napokban interneten olyan dolgokat keresgélt, ami egyértelművé teszi, hogy ez egy kitervelt dolog volt... Bukó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.