A New York-i merénylő a vízumlottóval jött legálisan Üzbegisztánból. Ez tényleg a terroristák kiskapuja az Egyesült Államokba? És tényleg eltörölhetik ezt a mézesmadzagot?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
2000-ben, amikor New Yorkban eltem, a magyar tulajdonosu utazasi iroda, ahol a vizumhosszabbitast inteztek, felajanlotta ezt a lehetoseget, csak eppen o 150 dollart kert erte , de nem vagytam erre a lehetosegre. (Viszont jellemzo, hogy kulfoldon szinte csak a sajat honfitarsai akarjak lehuzni az embert).
Tudom, hogy hogyan mukodik, de azt nem ertettem benne soha, hogyha mar olyan kivalo rendszeruk van a bevandorlasi hivatalban es az FBI-ban, hogy miert engednek be inkabb 100 ezer alig ellenorzott idegent az orszagukba, mintha peldaul en kertem volna a letelepedest ott, akinek a legjobb vizumom volt (akarhanyszor belephettem az USA-ba, ezt akkoriban meg nagyon nehezen adtak ki), nekem nem adtak volna meg egykonnyen, mig egy ilyen "lottonyertesnek" meg igen...
Dehat ezt ok tudjak, szerintem baromsag...Csak nehany igazan raszorulo kapott ilyet, a tobbi hazardor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.