India - A rendőrség burtális módszerekkel büntetett meg egy kéregetőt. A férfi vaknak tette magát, hogy így jusson némi pénzhez az emberektől, azonban két rendőr lebuktatta, utána pedig kegyetlenül megbüntette. Egy hatalmas vesszővel többször is a kéregető kezére csaptak, aki hiába könyörgött nekik, nem kímélték meg.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
sokkal hatásosabb, mindenféle próbára bocsátásnál...
lampa laz
A mi "tisztességes" tolvaj politikusaink ilyen meggyőző nevelő módszer után, vajon ki tudnák-e törölni a valagukat a szétvert mancsukkal. Nem, mert mind műkézzel flangálna már.
Equus
@lampa laz: ez a szili katalin vagy mi nem járt Indiában?
lampa laz
@Equus: Azt nem tudom, h járt-e arra, de ennek a hülyének gyerekkorában aknagyutacs volt a kedvenc játéka. Lehet, h akkor váltott nemet is, miután nem sikerült neki azt hatástalanítania.
nezelodo
Nehogy azt higgyük, hogy nálunk nem fordul elő! Egy éve lesz, hogy az ünnep előtt egy "siket" egy Lidl előtt lejmolt, engem is próbált megvezetni. Miután elment, én is indultam, csendben gurultam utána a kisautómmal. Két méterre tőle beletenyereltem a dudába. Mint a villám, olyan volt a reflexe ahogy félreugrott, az én "szerencsétlen siketemnek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.