Földön fekvő gyerekébe rúgott teljes erővel az apa, mert az nem tudott felkelni. Az utcai felvétel Kirgizisztán fővárosában, Biskekben készült, ahol már nagy hó lepi be az utcákat. Egy apa és fia kint sétáltak, de a gyerek már a felvétel elején a földön fekszik, és próbál felállni, de nem megy neki. Többször is nekimozdul, de nem sikerül felállnia, valószínűleg a csúszós járda miatt.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Amelyik lábával rugdosta a gyerekét le kell vágni neki tőből! Utána próbáljon meg ő a jégen állni!
csipetke
Aztaaa!Ez aztán a férfi!Egy abszolut kiszolgáltatott kisembert marhanagy dicsőség bántani.Ezek kínoznak állatokat,verik az asszonyt,és megmutatják,hogy ők a teremtés koronái.Az ilyeneknek általában valami miatt kisebbrendűségi komplexusuk van,és ami,vagy aki az útjukba kerül,annak annyi.Jó lenne bevezetni,hogy mielőtt a párok gyereket vállalnak,alapos pszichológiai vizsgálatnak vessék alá őket,mint az örökbefogadásnál.De nyilván ez nem kivitelezhető...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.