Őrizetbe vettek a bukaresti rendőrök egy nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy kedden néhány óra leforgása alatt a metró elé lökött két személyt. Egyik áldozata meghalt.

Az áldozatok fiatal nők voltak: egyikük meghalt, a másik nő enyhe sérüléseket szerzett. A megsérült nő jelentkezett aztán a rendőrségen, és beszámolt az incidensről.

A feltételezett gyilkosság a Dristor, a gyilkossági kísérlet a Costin Georgian nevű megállóban történt – írja a maszol.ro

Mindkét jelenetről felvételt készítettek a metró térfigyelő kamerái.

A maszol.ro azt írja:

A felvételek szerint a gyanúsított hidegvérrel taszította a halálba a 25 éves áldozatát, a megálló ekkor szinte üres volt. A gyanúsított hátulról a sínek közé lökte a fiatal nőt, aki kétségbeesetten próbált visszamászni a peronra, mert közeledett a metró. Támadója azonban lábával visszalökte a sínek közé, éppen amikor befutott a szerelvény.

Valószínű, hogy elmebeteg a gyilkos

A felvételek alapján a rendőrség az éjjel azonosította és elfogta a gyanúsítottat, egy 36 éves nőt, akit kihallgattak a rendőrök.

A maszol.ro információja szerint az őrizetbe vett nő beismerte tettét, de nem adott rá magyarázatot. Kihallgatása alatt összefüggéstelenül beszélt, a rendőrség gyanúja szerint valamilyen mentális betegségben szenved.

Forrás: maszol.ro

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay cco

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ilyen orult barmok itt is vannak, sajnos nehez kiszurni oket, amig valaki aldozatul nem esik nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.