Stefan Lofven svéd miniszterelnök szavai szerint olyannyira tarthatatlanná vált a helyzet a bandaháborúk, a drogkereskedelem és a prostitúció...immie Akesson a többnyire bevándorlók lakta területek kapcsán szarkasztikusan azt mondta: egyeseket pizzázókban végeznek ki , mások pedig egy utcán heverő kézigránát miatt halnak meg. [...] Ilyen lett az új Svédország. Izgalmas, dinamikus, multikulturális. "

Forrás: 888.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Egész Ny-Európa ilyen. De miért csinálják ezt már évtizedek óta a kormányok? Káoszban jobb élni?
peterkelemen
Köszönik szépen a Svédországban élő magyarok,d e soha jobban még nem éltek, mint ott. Magyarország tele van NO-GO zónákkal azzal bezzeg nem törődnek Orbán faszszopó média csövei.
peterkelemen
888.hu = Orbán egyik szócsöve. Nem mérvadó.
Aki Én
@1magyar: Véletlen lájk!
Igen, káoszban jobb élni. Ezért is ír ilyen cikkeket a propaganda sajtó, amit te is készséggel terjesztessz. Te is jobban rettegsz a svéd bandaháborúktól itt Magyarországon, mint attól, hogy szarrá rabol saját kormányunk és csókosai.
Feltetted magadnak a kérdést, hogy a közpénzen kitartott propagandista 888 miért nem a nemzeti-vej 12 milliárdos üzelmeiről ír?
Vagy, hogy miért költöttek közpénz 100 milliárdokat propagandára, miközben rég itt vannak a menekültek?
papa.49
A 888= riposzt= takonyárpi művek HAGYJÁL LÓGVA VÁSZKA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.