Óriási mentést mutatott be az orosz elnök, amikor az NBC az amerikai választásokba beleavatkozó oroszokról kérdezte. Ezúttal a cinikus-rasszista énjét vette elő Oroszország elnöke egy tévéinterjúban. Amikor az NBC riportere az amerikai választásokba az USA hatóságai szerint törvénytelenül beleavatkozó 13 orosz állampolgárról és 3 oroszországi cégről kérdezte, Putyin ezt válaszolta neki: Egyáltalán nem érdekel, mert nem a kormányt képviselik. Lehet, hogy mégcsak nem is oroszok, hanem ukránok, tatárok vagy zsidók, orosz állampolgársággal. Ezt is ellenőrizni kell. lehet, hogy kettős állampolgárok vagy zöldkártyájuk van, és az is lehet, hogy az USA fizette meg őket. Honnan tudhatnám? Én sem tudom.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezt a dumát hallgatva érthető a nagy kebel-barátsága a dagadt törpével! =))
karma1
Nocsak, putyin tanult ebben az esetben a mi potrohosunktol? Mert orban mar elkezdte ezt 5 eve: ki az a habony? - Kerdezzek meg a nepessegnyilvantartot... Hazarendelte az amerikai magyar nagykovetasszonyt? - Nem foglalkozom nougyekkel. ... Az ellenzek feltesz neki valamilyen sulyos korrupcios ugyben egy kerdest - Boldog karacsonyt kivanok!

putyinka cseszd meg, te a fasorba se vagy...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.