A fút rendszeresen bántották, ezért az iskola mosdójában felakasztotta magát.

A 14 éves Bradley John Dél-Walesben élt és járt iskolába 12 éves húgával együtt. A fiú két héttel ezelőtt több óráról is elmaradt, így, amikor a húga megtudta, hogy a testvére nem ment be az órákra, azonnal a fiúvécébe rohant, mivel bátyja mindig ide rejtőzött el az osztálytársai elől.

Amikor a kislány belépett a mosdó előterébe, meghallotta a testvére mobiljának csörgését, ugyanis az osztálytársai folyamatosan keresték, de ő nem reagált.

A lány hívta a karbantartókat, hogy nyissák ki kívülről a vécé ajtaját, ám miután feltörték a zárat, a lánynak szembesülnie kellett a szörnyű valósággal: testvére felakasztotta magát.

Bár a mentőket azonnal hívták, a fiú életét már nem tudták megmenteni, ugyanis már egy órája halott lehetett.

A fiú édesapja elmondta, hogy Bradley ADHD-s volt, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedett, és éppen ezért vált könnyű prédává az osztálytársai számára.

Bántották az osztálytársai, ezért felakasztotta magát egy 14 éves fiú

Elmondása szerint a fia rendkívül érzékeny volt, gyakorlatilag mindent a szívére vett, és

csak annyit akart, hogy mindenki szeresse.

Ezenkívül a férfi azt is elmondta, hogy szerinte a tanárok sem kezelték megfelelőn a helyzetet, nem vették komolyan az iskolai bántalmazást, sőt, afelől sem érdeklődtek, hogy a 12 éves Danielle hogy érzi magát. A kislány ugyanis teljesen összeomlott, amióta megtalálta halott testvérét.

Ha öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(Blikk, Metro)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
szegény srác... sajnos a tanárok nem figyelnek erre,és sok esetben maguk szolgáltatják a példát ..szerintem mindig a gyerekek között kellene lenni a tanárnak,a szünetekben is.. ezeket a dolgokat akkor lehet leginkább látni..és közbelépni,megoldani addig ,amíg nagyobb baj nem lesz..volt egy halmozottan hátrányos tanítványom,őt nem bántották,csak mosolyogtak néha a dolgain,sokat dicsértem,ezért ő szakadásig tanulta a történelmet,néha már én rühelltem,amikor a naplóban kaján mosollyal nézegették a jegyeit,az ötösöket! ,mert nem hitték el.Megmutattam a dolgozatokat is.. merthogy ő semmit nem tudott kettesnél jobban megtanulni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.