Visszakerült a kettős minőségű élelmiszerekkel kapcsolatos szabályozási javaslat – írta az Agrárminisztérium szerdán. Mint közleményükben kifejtették, az újabb V4 összefogásnak köszönhetően, a decemberi módosítást követően, a román elnökség visszatette a kettős minőségű élelmiszerről szóló vonatkozásokat a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokról szóló tervezetbe, ahonnan az osztrákok korábban kivették azt. Elégedetlenségüket fejezték ki a decemberi Mezőgazdasági és Halászati Tanács ülésén a V4-országok agrárminiszterei, – köztük Nagy István tárcavezető is – mivel az osztrákok kivették a csomagból az élelmiszerek kettős minőségének gyakorlatát megszüntető szabályozást – írja az Agrárminisztérium közleményében. A V4 országok összetartásának köszönthetően a román elnökség visszatette a kettős mércéről szóló javaslatot -emelték ki, hozzátéve, az elsődleges cél, hogy olyan uniós jogi szabályozás szülessen a kettős minőség gyakorlatának megszüntetése érdekében, amely valóban...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz, meg fűrdőszoba sem?? Niylván ezárt nem illeti a Te hülye román ocsmán. szaros pofádat elég vízsugár?? A szappan meg amúgy is ismeretlen a TE Ploesti bányakecódban. sötét bámyapondró !!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény, narancsos seggszaros bányapondró!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény, narancsos seggszaros, bűzlő bányapondró!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény, narancsos seggszaros, bűzlő bányapondró! Te nem szoktál fürödni? Nincs hol, vagy annyira szeros vagy, hogy már minek???
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény, narancsos seggszaros, bűzlő bányapondró! Te nem szoktál fürödni? Nincs hol, vagy annyira naarncs szaros vagy, hogy már minek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.