Megszavazta az Európai Parlament (EP) csütörtökön annak a tervezett mechanizmusnak a létrehozását, amellyel jogállamisági feltételekhez is kötnék az Európai Unió tagállamainak megítélt közösségi források kifizetését a 2021-2027 közötti költségvetési ciklusban. A jelentést 397:158 arányban fogadták el a strasbourgi plenáris ülésen. Ez a szavazás nem jelenti azt, hogy be fogják vezetni ezeket az új feltételeket. Az Európai Parlament nem egyedül dönt ebben az ügyben, hanem az EU tagállamainak az összes kormányával közösen. A kormányoknak még nincsen álláspontjuk a témában, hónapok múlva várható csak, hogy ők egymás között közös nevezőre jutnak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggek állandó nyaldosója, félfsroknyi. sazros pofáju Sügér, ott a ploesti bányákban! Bizony, az olvasás, szövegértés rettenet nehézség a számodra ?
De attól még hogy itt bunkó módon viselkedsz, nem itt lakó kéretlen vendégként ? 50IQ-val ?
? ott lenn a bányában, több-emelet mélyen,mifenét láthatnál ? bekötött szemmel1 ?mért is viselünk el még mindig? Téged Te éjsötét bunkó ??
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggynyaldosó, szaros pofájÚ, félfarolnyi Sügér, ott a romániai Ploestiben!
Nyugodtan bevallhatod, hogy Te valóban gyárilag vagy csonthülye! Te nyűves herélt!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggynyaldosó, szaros pofájÚ, félfarolnyi Sügér, ott a romániai Ploestiben!
Nyugodtan bevallhatod, hogy Te valóban gyárilag vagy csonthülye! Te nyűves herélt!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggynyaldosó, szaros pofájú, félfarklnyi Sügér, ott a romániai Ploestiben levő bányakecódkban, úgy 10 emelet mélyben!
Nyugodtan bevallhatod, hogy Te valóban gyárilag vagy csonthülye! Te nyűves herélt!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.