Nagy felháborodást keltett Romániában egy elrabolt 15 éves lány ügye. Könnyen lehet, hogy a rendőrök ott álltak a ház előtt, miközben meggyilkolták, mégsem mentek be megmenteni. Egy hordóban csontokat találtak az őrizetbe vett férfi otthonában, aki vasárnap elismerte a gyilkosságot, és egy másik, hasonlóan stoppolás után eltűnt lány megölését is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Itt, Magyarországon mit tettek volna? Sajnos, a gyilkosokat ha el is fogják, a bíróság nevetséges büntetésekkel néhány év múlva szabadon engedi. Mint a szerencsétlen agárdi kisfiú gyilkosait: azok gyilkolták meg, akiknek minden áron meg kellett volna védeniük, most meg a bíróság az amúgy is csekély büntetésüket jelentősen csökkentette!
jesz
Ennek nyomán elbocsájtották az országos rendőrfőkapitányt, a megyei főkapitányt, és még a helyi rendőrfőnököket is, akik bizony nincsenek ilyen szigorhoz szokva..
Az elbocsájtásoknak(tisztogatásoknak)még koránt sincs vége.

Mindez Romániában történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.