Megtalálták a Sziget fesztiválon elfogott két holland drogkereskedő autóját, amelyből tizenhét kilónyi drog került elő. Összesen így mintegy Megtalálták a Sziget fesztiválon elfogott két holland drogkereskedő autóját, amelyből tizenhét kilónyi drog került elő. Összesen így mintegy százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le tőlük – tájékoztatott honlapján kedd reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.\n Múlt kedden a Sziget fesztiválon két huszonéves holland férfi sátrában és csomagmegőrző széfjében csaknem 2700 ecstasytablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolákban 451 marihuánás cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. A dílerek árlistát is készítettek – idézték fel a közleményben.\n\nA rendőrök találtak egy slusszkulcsot is a csomagok között, de az azóta letartóztatott hollandok nem árulták el, hogy hol van az autójuk\n\n-közölték. Végül a III. kerületi Reményi Ede utcában megtalálták az...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Igazi fertő ez a sziget, az se normális aki ide elmegy. Nem engedném csak a felét be a fiataloknak és normálisabb, kulturáltabb körülmények közé ellenőrzés mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.