Az Alapjogokért Központ az Európai Unió hatalmi, működési válságáról tartott konferenciát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na itt kezdődnek a gondok: "Európa & Unió címmel tartott konferenciát az Alapjogokért Központ Budapesten"!!! =))
A címhez; igen lehetne, de ehhez az ilyen retardált barmoknak és gátlástalan tolvajokat el kellene zavarni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ad AK

Na ez tényleg nem semmi

már maga az, hogy egy állami intézetnek van hozzá pofája, de ennél is érdekesebb, hogy miképp juthattak hozzá a címemhez

Levelet hozott a posta, na jó csak egy új e-mail. Aminek – bár egy átlagos napon több száz + a kéretlen reklámok kapok – akad némi pikantériája.
Az Alapjogokért Központ nevében kerestek meg, hogy támogassam az aláírásgyűjtési akciójukat a főváros érdekében – konkrétan a Városligeti projekt megmentése érdekében. A mai mocskos komcsi libsi bagázstól védendő, mert ha a XIX században ilyenek lettek volna hatalmon még mindig mocsár lenne a helyén.
Nos abban, hogy ilyen mélyen Szánthó marhaságokat közvetítenek, az hogy ilyen durván kicsavarják a tényeket és a történelmet az egy dolog, azonban az hogy állami intézmény kampányol és ráadásul ilyen eszközükkel az már (ahogy mondani szokásom): még tőlük is so(k)!
S mindez eltörpül attól a ténytől, hogy a csak a yahoo-s regisztrációmhoz használt magán e-mail fiókomba érkezett. De még erre is rá tudtak tenni, hogy közölték: ez nem minősül személyes adatokkal való visszaélésnek, mert egy felől hivatalos regisztrációhoz tartozik másrészt egyébként is céges e-mail!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.