NEM CSAK A FRANCIA NYELVVEL VANNAK GONDJAITOK!! =)) Megbukott Macron egyik legfőbb ... Távozott a hatalomból az elmúlt évtizedek legnagyobb sztrájkját és milliós tüntetéseket kiváltó nyugdíjreform „szülőatyja”, Jean-Paul Delevoye kormánybiztos - írta meg a France24. A történtek kapcsán Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő kifejtette: a politikust nem a reform kapcsán mondatták le Emmanuel Macronék, eltávolítása azonban pürrhoszi győzelme lehet a tiltakozóknak.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hagyjuk a hülye tényeket,

mi ócska kormánypárti firkászok vagyunk

Lényegében ezt írta le a derék Magyar Hírlap mai vezető írása:

A kínálóban:
„Lemondott a francia nyugdíjreform arca
Megbukott Macron egyik legfőbb bizalmasa”

Majd leadben: „Távozott a hatalomból az elmúlt évtizedek legnagyobb sztrájkját és milliós tüntetéseket kiváltó nyugdíjreform „szülőatyja”, Jean-Paul Delevoye kormánybiztos - írta meg a France24.”. Mondanom sem kell, persze ahogy lenni szokott a „Réforme des retraites : la difficile succession de Jean-Paul Delevoye” cikkben nem ez van!, de hagyjuk, mert a saját cikküket sem olvasták!
„A Franciaország-szakértő kiemelte: Delevoye helyzete tarthatatlanná vált, ugyanis nemrég kiderült, hogy a kötelező vagyon- és érdekeltségi bevallásából egyszerűen kihagyta több mint egy tucat, polgári életben meglévő elnöki és egyéb mandátumait, amelyek egy része nem csak összeférhetetlen kormánybiztosi posztjával, de még többért fizetést is húzott.
” ! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.