Egy osztrák síterep és azon belül is egy kocsma különösen nagy szerepet játszhatott a koronavírus európai terjesztésében. Az illetékesek nagyon korán tudtak az esetről, a néppárti tartományfőnök mégsem akarta lezárni a területet. Németországtól Izlandig fertőztek az itt üdülők.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A pénz és a kabzsiág mindent felül ír??!!!
Ha valóban bebizonyosodig, akkor vétkeseket örökre el kellene tiltani foglalkozásuktól és kemény büntetést kiszabni rájuk!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: Ne legyél gyerekes...Csak Lovas Romváry leírta...semmi konkrétum nincs mellette...a te logikád alapján akkor azt kéne először leültetni,aki december után bárkit is beengedett ázsiából!!!/ mellesleg egyetértenék vele/...tudomásul kéne venni hogy a járvány bizony le fog futni...ha tetszik ha nem...mert hermetikusan elzárni ekkora területeket már képtelenség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.