A helyiek szerint egy ősrégi múmiának köszönhető a dolog.

220 ezer ember él itt, de nincs egyetlen koronavírus-fertőzött sem – azt állítják, megtalálták a tökéletes védekezés módját

Az oroszországi Altáj régióban még egyetlen egy koronavírus-fertőzöttet sem találtak, és ha igazuk lesz a helyieknek, akkor nem is fognak, mert rendelkeznek a tuti biztos védelemmel a kórokozóval szemben.

Ahogy a koronavírus Oroszországban is terjedt – és április harmadik hetében a 60 ezer ismert fertőzöttnél járt –, úgy válik egyre misztikusabbá, hogyan lehet, hogy az ország egyik régiója immunisnak tűnik a fertőzéssel szemben.

A 220 ezres Altáj régióban még egyetlen fertőzöttet sem találtak – írja a Moscow Times. Felmerül a kérdés, hogyan sikerül ilyen magas szinten megvalósítani a szociális távolságtartást és a karantént a világ egyik távoli vidékén?

A válasz az, hogy nem az egészségügyi hatóságok bölcs tevékenységének köszönhető a védettség, hanem valami másnak. Nevezetesen Ukok hercegnőnek, egy vaskori múmiának, akinek a sírját 1993-ban ásták ki a térségben. A hiedelemről Jerzanat Begenov, a szibériai régió kormányzóhelyettese számolt be. A misztikus múmiát a szibériai jégszűzként és az altaji hercegnőként is ismerik.

A fiatal nő a nomád Pazyryk törzs tatja lehetett, amely szkítákkal áll szoros rokonságban. Az utóbbi nép az időszámításunk előtti hetedik és harmadik század között élt ezen a vidéken. A múmia jól megőrződött tetoválásainak köszönhetően világhíres lett. Sírját gazdagon díszítették és hat lovat is eltemettek mellé. A tudósok azt feltételezik, hogy életében papnő vagy gyógyító lehetett.

A kiásást viták kísérték a helyiek körében, sokan úgy gondolták, hogy a kései utódok szentségtörést követnek el ezzel, amit földön túli erők bosszúja követ majd. Az Altaj régiót nem sokkal ezt követően földrengés sújtotta, amit a bennfentesek már az égiek ügyködésének tulajdonították. A Ukok hercegnő világ körüli úton járt, majd 2012-ben tért vissza a helyi múzeumba. Megtekinteni csak a Hold bizonyos állásai idején lehet. A helyiek szerint Hillary Clinton 2016-os elnökválasztási vereségében is közreműködött.

Forrás: Napi.hu

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Nagyon egyszerű. Egy koronavírusos sem mászkált arra.
Zsopiale
Az ősi szkíta hercegnő varázsereje mellett, napi sok házi vodka és kumisz, ami mindent kiirt, felold a szervezetből, bár az agy- és májsejteket is kioldja és -hajtja, meg a hosszú életkort is, viszont jó hangulatot ad egy életre, arra a rövidre legalább, meg jó kis nyomort is és nem mászkálnak sehová, max a kocsmáig, már ha van a vadonban... kint a tajgán meg a szél mindig fúj... a jakhús a nyereg alatt puhul... szóval így együtt tökéletes a védettség... csak halandó ember ne próbálja ki ezt az életmódot mert azonnal szörnyethal... XD
libellle
A családok egymástól10-30 km vannak. Igy nincs meg a lehetöseg a sürü találkozásokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.