Gyilkosság áldozata lett.

Gyász: Meghalt a világhírű zenész – gyilkosság áldozata lett

Lawrence Franks Jr., művésznevén Huey három napja lövöldözés áldozata lett. A 2006-ban híressé vált rapper mindössze 32 éves volt, mikor a kórházban életét vesztette.

A legismertebb száma a Pop, Lock & Drop It című dal volt, amit már több, mint 50 millióan néztek meg. 2006-ban több lista élére is felkerült a sláger.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Ki ismerte? A világhírűről még csak nem is hallottam!
A nigger gettózenészek általában így végzik a szubkultúrában!
silber13
@Shikari: Vlahol igazad van, mert sokak számára ismeretlen zenész(?) volt Szerény véleményem szerint a rappalésrohadt messze áll a zenétől. Ami viszont a " nigger gettózenészeket "illeti, nem mind jár így, vannak közöttük remek zenészek,akik tényleg befutott hírességek lettek.
Shikari
@silber13: Tény, hogy nem az első agyonlőtt gettó rapper!
Nagyon nem szeretem és művészetnek sem tartom, hallgassa aki akarja, dehogy szólnám meg! A lényeg, hogy nekem ne kelljen hallgatni!
A sorsa viszont a tragédia mellett egy csöppet sem lepett meg!
advocat
Meghalt! Mert lelőtték! Szerintem. de én kicsit beszélni magyart. 2006-ban lett világhírű, és azóta? Egyébként nyugosjon békében. Ez jár neki is.
silber13
@Shikari: Megint xk igazad van ez szerintem sem zene, nálam a ZENE az olyan proresszív előadóknál kezdődikmnt anéhai ELP és azt hiszem ott is végződik.
Shikari
@silber13: Ennyire azért nem venném sarkosra a dolgot! Nekem belefér Santana, Garry Moore, Van Morrison, Uriah Heep, Black Sabbath, Queen. Persze nincs itt vége a listának, de szeretem a zenét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.