11 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4138 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Az elmúlt 24 órában nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 578 fő, 2681-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 879 fő. Az aktív fertőzöttek 38 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 48 százaléka budapesti. 174 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 11-en vannak lélegeztetőgépen.

Az elmúlt 24 órában nincs újabb magyar áldozata a koronavírusnak

Megszűnt a veszélyhelyzet, de életben van a járványügyi készültség. A veszélyhelyzet megszüntetését az tette lehetővé, hogy sikeres volt a járvány elleni védekezés első szakasza. 

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

(koronavirus.gov.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Mit nem "produkál a Fidesz statisztika"! Ugye, efftársak!
namihami
De az is lehet, hogy a szebb statisztika érdekében pusztán egy másik rubrikába húzta a Kismanó és Cilimami a strigulát. De nemám Fónöki parancsra?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.