Soha nem volt még ilyen aktív a két ország együttműködése - mondta a külügyminiszter.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Segítsünk a nálunk rosszabb helyzetben lévő országokon, de azt ne felejtsük el, hogy azért idehaza is lennének teendők, amivel a kormány jól láthatóan nem kíván foglalkozni. Mi lesz a munkájukat elvesztett emberek megsegítésével? A járvány miatt leállt szektorok újraindításával? Az egészségügyi ápolók valós béremelésével? Az idősotthonok felkészítésével egy esetleges második hullámra? Lenne temérdek teendő idehaza is, ezért jó lenne, ha azzal is nagy erőkkel foglalkozna a nemzeti kormány. Nyilván Szijjártó nem belügyminiszter, ezért ez nem is az ő feladata, mégis jó lenne, ha arról is lehetne hallani, hogy milyen formában segítik ki a magyar adófizetőket, hiszen végül is az pénzükből költekeznek ilyen szabadon. Nem a kirgizektől sajnálom a segítséget, csak azért nem kellene úgy sem tenni, mintha mi lennénk Norvégia, és nem okozna gondot az, hogy milliárdokkal segítsünk ki távoli országokat. Most legalább elmondható, hogy valódi baj van, én már annak is örülök, hogy legalább nem mexikói templomfelújításra, hanem életmentő berendezésre ment el az adófizetők pénze. Ma már ezt is sikerként lehet elkönyvelni. Lélegeztető nagyhatalom lettünk:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/107109644_176675020473205_3637721747810446493_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=wIUBvu33zXMAX9qcF7y&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=b2f82c0fdbd9d82538639b4d694e15ac&oe=5F32E092
Tartva egy esetleges súlyos helyzettől, Magyarország kormánya felvásárolt minden fellelhető lélegeztetőgépet. Egészen elképesztő módon elszámolták magukat, ami a magyar adófizetőknek milliárdokba került. Ez azonban jelen állás szerint csak pénz, ezeknek a gépeknek valódi haszna is lesz Kirgizisztánban.
Eladott Ország
Valamint a lényeg: Magyarország az EU és Közép-Ázsia együttműködésének motorja akar lenni.Mi már annyi minden motorja akartunk lenni, hogy oldalakon keresztül lehetne sorolni. Minden kis szigeten, ahol hajlandó szóba állni a bennszülött törzsfőnök Szijjártóval, egyből gazdasági távlatokat vizionál ez a kedves teremfocista. Az ország lakóinak 75 százaléka szunnita muszlim. Ezt csak azért mondom, hogy nehogy később probléma legyen és véletlenül az itt tanuló kirgiz egyetemisták elcsodálkozzanak, ha majd már értenek magyarul. Kirgizisztán gazdasága két fő pilléren nyugszik: gyapottermelésen és nomád pásztorkodáson. Az egy főre eső bruttó nemzeti össztermék: 280 USD. Ez azonban várhatóan emelkedni fog, mert az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult a kábítószer előállítás és kereskedelem is.Ezek a mostani nyilatkozatok teljesen olyanok, mint a 70-es, 80-as évek híradásai, amit már fejből el lehetett mondani:XY találkozott Z.vel, " Megvitatták a két ország fejlesztésének fő irányvonalait, a megbeszélést a szívélyes elvtársi légkör és a teljes nézetazonosság jellemezte." Működik az időgép, ismét itt a 70-es évek.
namihami
És cserébe a kirgiz partner szárított tevesz@rral látja el a hazai hőerőműveket. Persze, a magasabb hőértékű változattal.
Mi mással tudnának fizetni vagy mit képesek szállítani? Esetleg kopott tevepatkót?
Jozefina
Hát így viszik ki a lopott lóvét??!!
kokopelli
...a vicc jut eszembe!
-Móricka soroljál fel négy sivatagos keleti országt !
-Üzbegisztán... Pakisztán ...hm... hm...
-Na még kettőt Móricka.
-..hm... Naésasztán..Hátasztán!- vigyorog Moricka...(:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.