Minden idők egyik legjobbja szerint a Barcelona nem hozna jó döntést, ha elengedné Lionel Messit, akinek különleges kapcsolata van a várossal és a klubbal. Messi a csapat referenciája, és ha a Barcelona helyében lennék, nem hagynám, hogy távozzon.” – fogalmazott a Santander által rendezett eseményen a brazil legenda

Forrás: liner.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
"nagyobb lélegzetvételű interjút adott az FC Barcelona televíziós csatornájának, a Barca TV-nek Josep Maria Bartomeu, a katalán klub elnöke, ebben pedig a játékoskeretet érintő változásokról is szót ejtett. Az „érinthetetlen” játékosok között nem nevezte meg Luis Suárezt, aki az El País című uruguayi lapnak beszélt a kialakult helyzetről."
Ez nagy hiba. Mi a baj Suarezzel?
"Luis Suárez, az FC Barcelona uruguayi támadója egészen elképesztő gólt szerzett a Mallorca elleni spanyol bajnoki mérkőzés 43. percében lepte meg egy teljesen váratlan megoldással Manolo Reina kapust. Meg is van a következő Puskás-díj egyik nagy esélyese"
Inkább Josep Maria Bartomeu-ra nem kéne igényt tartania a Barcelonának.
"nemrég napvilágra kerültek olyan híresztelések, melyek szerint a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu egymillió eurót áldozott arra, hogy a közösségi médiában egy kiépült kamuoldal-hálózat negatív színben tüntesse fel vélt vagy valós ellenfeleit, így többek között Joan Laportát, Victor Fontot, Gerard Piquét, valamint Lionel Messit. A klubvezetés mindent tagad, ezzel együtt nem lenne meglepő, ha Bartomeu tényleg ilyen eszközökhöz nyúlt volna"
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/02/22/barcelona-josep-maria-bartomeu-botrany/
Justitia
@Szeparepa2: Riválisok. Szerintem ez pozitív és értékelendő vélemény Ronaldó részéről.
Justitia
@Szeparepa2: Azért meg akarja tartani Koeman Messit nem? Nem Ronaldo véleménye számít -ez egy grátis részről, amit én értékelek - , hanem hogy oszlopos és meghatározó játékosa a Barcának Messi. Sőt Barcelona neve összefort Messivel. Mint ahogy Suarezé is Messivel. Elképesztő, hogy Suarezre, Messi nagy barátjára, aki nem mellesleg igen eredményes játékosa a csapatnak, nem tartana rá igényt a Barca.
Justitia
@Szeparepa2: "Piqé és Busquets rég másodosztályú játékosok és még mindig erőltetik őket, azonnal ki kell rúgni őket onnan - nem hinném, hogy másodosztályú játékosok, de:
Dembelé, Umtiti?! Szart sem érnek,őket kell kirúgni elsősorban, le se kellett volna igazolnia Josep Maria Bartomeu-nak őket. Na ez is indokolja Josep Maria Bartomeu menesztését, mi a fasznak van még ott?
Justitia
@Szeparepa2: "katalánok közt, illetve saját nevelések közt ilyen zsenik most nincsenek, mint Messi..." hogyne lenne? Ansu Fati?! Akit a korábbi edző Setien nem igazán foglalkoztatott.
Justitia
@Szeparepa2: "jelenleg teljesen vége sajnos"
A sok rossz igazolás, sok rossz vezető edző és nem a játékosok az oka a Barcelona jelenlegi mélyrepülésének. Nincs vége a Barcelonának, az nem lehet. Kubala László emléke miatt sem. A Barca fel fog állni, ha a szar vezetőséget leváltják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.