Ahogyan korábban sok hollywoodi sztár és világszinten elismert személyiség, úgy Andrei Şerban rendező is a tenyerére felírt Free SZFE szavakkal jelezte, hogy szolidaritást vállal a függetlenségükért küzdő budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) diákjaival és oktatóival. Az SZFE Facebook-bejegyzése szerint a budapesti közönség eddig három rendezést látott a román rendezőtől. Az egyetem Facebook oldala folyamatosan teszi közzé a színházi és a tudományos szakma szolidaritási nyilatkozatait, fotóit.

Forrás: szinhaz.online
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
@durbincs: @durbincs: Olyan ez mint az "Újságíró" képzés. Elmegy a család pénze, de újságot írni már nem tudnak. Nekem "ezk" már csak firkászok. Még a helyesírást sem ismerik.
Ez a firkálmány is nagybetűvel írja a hónapok nevét, nem tudják leírni a "dr." és hasonló rövidítéseket sem. Pedig a szótár 151. pontja ismerete is elég lenne. Ehhez. A többi is felfogható lenne, ha értelmezni tudnák. Mit is?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.