Luis Suárez in tears leaving the Barcelona training ground for the final time. His move to Atlético Madrid will be confirmed soon. (Source: @Alexpintanel) pic.twitter.com/sDTdxP84rx Suárez útját Ronald Koeman vezetőedző adta ki, azt mondta, keressen magának másik klubot. Az uruguayi talált, a nagy rivális Atlético Madridot. Amikor ezt bejelentette, a Barca elnöke megakadályozta az üzletet. Most mégis átigazolt, mert az ügynöke megegyezett a Baecelonával: potom 4 millió eurót fizetnek érte, a fizetése pedig feleannyi lesz, mint a katalánoknál volt, év 15 millió euró. A csatár, aki Messi jó barátja is, szemtanúk szerint könnyezett, amikor elhagyta a Barcelona edzőközpontját.

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Josep Maria Bartomeu​-t kell elküldeni a picsába, utána Ronald Koeman​t is akit ő vitt a Barca nyakába.
voltmárjobbis
Ronald KoemanA Barcelona új vezetőedzője,020/2021-es idényben igényt tart Philippe Coutinhóra, Vidalra sem, sőt a 21 éves Puig-ra sem, aki a Barcelona akadémiájának, a La Masiának a növendéke.
voltmárjobbis
Netán a holland vezető ki akarja nyírni a Barcelonát, ezért vállalta az edzőséget?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.