Bár Donald Trump továbbra is kitartóan állítja saját magáról, hogy megnyerte az elnökválasztást, de a bíróságon ezt sehogy sem sikerül bebizonyítania.

A republikánusoknak elolvadtak a reményei Pennsylvaniában

Szombaton egy szövetségi bíró ugyanis elutasította azt a keresetét, amiben a kampánycsapata követelte, hogy nyilvánítsanak érvénytelenné több millió levélszavazatot Pennsylvaniában, valamint azt állította, hogy tömeges csalás történt november 3-án – írja a 444.hu egyebek mellett az MTI-t idézve.

Pennsylvaniában a mostani állás szerint Biden győzött, 80 ezerrel több szavazattal.

Matthew Brann bíró szerint a felperes nem tudta bizonyítani, hogy tömeges csalás történt, csak erőltetett jogi érveket nyújtottak be mindenféle érdemi bizonyíték nélkül, és leginkább csak spekuláltak. A levélszavazatokkal kapcsolatban pedig azt mondta, nincs joga elvenni egyetlen szavazó jogát sem a szavazásra, nemhogy több millióét. Josh Shapiro pennsylvaniai igazságügyi miniszter pedig arról írt a Twitteren, hogy ennek a keresetnek semmi alapja nem volt.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube, CBS

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bukta van szöszike!!! Reped a kilónyi festék az arcodon. Lehet csomagolni!!! Az ügyvédje meg vért izzad, vagy a hajfesték folyik rajta kínjában!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: ...mi vagy te, USA választási szakértő, meg féknyúz elemző és hitelesítő? Neked bemutatták a csalásokat, de Trump időközben rájött, hogy megbocsát, nem firtatja a dolgot?
Mondtam már baszki, hogy ha rendszeresen kihagyod a kezeléseket, nem szeded a bogyókat, oda lesz a józan ítélőképességed.
És tessék, megint igazam lett. Ez már nekem kellemetlen.
Jaj, ezt láttad?:

ezalenyeg.hu/kozugy/koromszakadtaig-titkoltak-kozel-5-milliard-forintba-kerult-a-kiskunhalasi-covid-korhaz-26708?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=26708
,,Orbánék hétpecsétes titokként kezelték az információt, nem véletlenül.
Mészáros stróman és Tiborcz még egy világjárványt is képesek felhasználni, hogy a magyarok pénzén élősködjenek. A felcsúti miniszterelnök persze mindig a saját zsebét tömi, amikor a rokonoknak, cimboráknak ad milliárdokat.

A zsebdiktátor nem kér az EU előnyös hiteléből, vagy a vissza nem térítendő támogatásból, mert azt nem tudná büntetlenül lenyúlni. Inkább kell neki a 900 milliárdos devizahitel, amivel adósrabszolgaságba taszítja a magyarokat. Ebből a pénzből jut majd bőven a rokonoknak, cimboráknak, mint ahogy a járványkórháznál is megtalálták a módját, hogy jól járjanak. De, mint tudjuk,
AZ ÉLŐSKÖDŐK KÖZÖTT A LEGNAGYOBB PIÓCA MÉGISCSAK MAGA ORBÁN VIKTOR."
Aki Én
@ómió: ,,A Republikánus Pártban korábban fontos tisztséget betöltő Matthew Brann bíró azt írta, hogy Trump jogi csapata egy összefüggéstelen, valós jogi érveket és tárgyi bizonyítékokat nélkülöző keresetet nyújtott be."

Lehet, hogy elküldhetnéd nekik a bizonyítékaidat :)))))))))
...marha :))))))))
ómió
@Aki Én: Trump, ha a bíróság ellene dönt (nem foglalkozik a kamu szavazattömeggel), maga se tehet mást, mint tudomásul veszi! Ehhez nem kell, se elemzőnek, se hitelesítőnek, se szakértőnek lenni! Miért? Efftársilag igen? Mert ott józan ész az sosem volt? Netán csak most ébredtél a szedálásból, vagy a lekötözöttséged alól kaptál ideiglenes "felszabadítást"? Ezt látom valószínűnek, mert - úgy tűnik - megint előjöttek (és idevezeted) egyéb tetvesbolsi hazudozásaidat is! Efftársi aljassággal "fűszerezve"!Állapotod rosszabbodását elkerülendő, sürgősen kérjed az újabb szedálásodat! Amúgy meg egy "volt republikánus bíró" számára a tömeges csalás ténye nyilván "bizonyítékokat nélkülöző kereset"! Efftársilg meg agyalágyultaknak, mint te is, tuti!
Aki Én
@ómió: ...bizonyíték nincs, a bíróság ellene dönt, kihirdették Biden győzelmét, boldog a világ, de te mondod a magadét.
Tipikus...
ómió
@Aki Én: Nézd végig a vonatkozó TV-tudósításokat és hazudd, hogy "bizonyíték nincs"! Az illik hozzád!
kokopelli
@Aki Én: ...,ha lett volna biyonyíték,akkor a "Trampli csicskái mind az 50 államban körbehordozták volna ,mint
a véres kardot!A golfozás mellett nem volt ideje ilyesmire?A fizetett tömege is el fog hallgatn...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.