Habár a fejlesztők állítása szerint legalább 91%-os a hatékonysága az orosz fejlesztésű Szputnyik V koronavírus-vakcinának, az orosz elnöknek, Vlagyimir Putyinnak mégsem adhatják be. „Még nem kezdtük a tömeges oltásokat, viszont az ország államfője nem vehet részt az oltásban, mint önkéntes, ez egyszerűen lehetetlen.

Forrás: liner.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
De orbán simán beadadhatja a magyar embereknek azt, amit putyin magánk se?
Magyar népírtás orbán, putyin karöltve?
Nyírfa
Nem adhatják be? :DDD
Putyin, Putyin, fő a bizalom! Hol marad a példamutatás?
namihami
Napokkal ezelőtt céloztam rá, hogy orosz barátaink, Szijjártópeti révén, próbálnak minket kisérleti patkánnyá tenni.
Málna kommenttársunk azonnal nekem esett, hogy ezt miért írom, hiszen csak tesztre és ellenőrzésre küldték ide. Akkor most én kérdezném meg, hogy vajon egy olyan szert, amit még a kikisérletezés helyén se mernek használni, azt miért itt szeretnék teszteltetni? Még akkor is, ha annak a száma korlátozott. Adják be elsőkörben az orosz, (és vele efftársi-baráti viszonyban álló) magyar kormány tagjainak. És majd 3 HÓNAP múlva, ha még élnek véletlenül, akkor jöhetnek a fideszes önkéntesek.
De addig...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.