Ebből a címből egészen biztosan kiderülhet, hogy melyik elnevezés pontosan kit takar. Először is van egy George Clooney-nk, híres színész és közéleti szereplő. Az új filmjéről beszélt és hát nem bírt lakatot tenni a szájára, elejtett egy félmondatot hazánkról is, illetve inkább a kormányunkról és…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A felháborodás és a kritika jogos,

azonban számos megállapítása nagyon mellé ment

A zarralszemben.blog „Clooney, a Clown és a klónok” című bejegyzése érdekes és sokban jogos írás, sőt egy vonatkozásában üdítő kivétel. Kezdjük mindjárt ezzel, márcsak azért is mert ez az első szó a címben. „George Clooney-nk, híres színész és közéleti szereplő. ” – írja, ami bár kétség kívül unikum, hogy nem Ross-doktorozott és közszereplőségét említi, de egyben hiátus is. Nem csak ennek kétesértékűsége miatt, de tény, hogy ő és a felesége több tucat ” Charities & foundations” rendszeres támogatója és személyesen is sokat tett „to stop the human rights atrocities ” ügyekben.
Aztán „A clown egy angol szó, bohócot jelent. Nos, én ezúttal a mi miniszterelnökünket bátorkodtam eme jelzővel felmagasztalni”! Hát igen felmagasztalni, már csak azért is mert nagybetűvel írta, ami majdnem akkora tévedés, mint az, hogy clown-nak nevezni ezt a bazári majmot. Eltekintve a történelmi udvari-bohócok intelligenciája és műveltsége miatti ellentmondástól meg kell jegyeznem, hogy nem „szórakoztató” nem „vicces ruhákat visel”, hanem röhejesen állnak rajta, nem „festett arca van”, hanem feslett szétgyógyszerezett kinézése és a „trükkökkel és buta módon viselkedve” nem „megnevetteti az embereket”!
Ami pedig a harmadikat illeti „nagyon pipa fő clown helyett klónként elmondja a főnök gondolatait. ”, a „Judit dekázó miniszterasszony” meg „A Menczer” klónok lennének?
Nos a dolog úgy áll, hogy nem vagyok Starwars rajongó (a zenéjét nagyon szeretem), de tudom: „A Klón Parancsnokok a Klón Háborúk alatt a Köztársaság Nagy Hadseregének, azon katonai vezetői akiket, akárcsak a többi katona, ők is Jango Fett genetikailag módosított klónjai. Azonban vezetési képességekkel és igencsak magas fokú harci kiképzéssel láttak el.”. Na ebből semmi sem stimmel!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.