Előzetes jóváhagyást kapott a Szputnyik V vakcina szerbiai gyártása, pontosabban csomagolása.

Előzetes jóváhagyást adtak a Szputnyik V vakcina gyártására a szerbiai látogatáson tartózkodó orosz szakértők, ami azt jelenti, hogy a védőoltás gyártásának első fázisa néhány hónapon belül megkezdődhet a nyugat-balkáni országban is – közölte Nenad Popovic szerb innovációs miniszter.

A gyártás első fázisa azt jelenti, hogy az Oroszországból Szerbiába szállított oltóanyagot a belgrádi laboratóriumban csomagolják, és onnan szállítják az ország más részeire, illetve a térség államaiba – mondta a miniszter, hozzátéve, az orosz szakértők hamarosan azt is felmérik, mikor kezdődhet meg az oltóanyag tényleges gyártása is Szerbiában, a várakozások szerint erre az év vége felé lehet számítani.

Hír/kép:MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
oltogassák csak egymást vele a szláv testvérek...
1984
Elárulok egy titkot: Ha az utolsó utáni lehetőségem az marad, hogy beoltatom magam az orosz vakcinával, akkor inkább meghalok!
Előbb-utóbb úgy is meghalok, de az oroszoknak nem adom el a lelkem pár plusz évért!

(kétszer már úgy is majdnem meghaltam, és mindkettő jó érzés volt a végső béke érzése miatt - amikor elengeded és Isten kezébe helyezed a jövődet, az semmivel sem összehasonlítható katarzis!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.