A tanerő a videó nézettségéhez kötötte, mennyi pénzt fizet a lakótársának a horrorisztikus tettért írja a Blikk.

Megkérte a lakótársát, hogy vágja le a péniszét – az egész horrort közvetítették a neten

Rendkívül bizarr ügyben ült össze a bíróság Zaragoza városában, Spanyolországban: egy nyelvtanár ugyanis megkérte az egyik lakótársát, hogy vágja le a péniszét, az egész akciót pedig vegyék videóra – amit 2019 márciusában meg is tettek.

Noha mindkét résztvevő állítja, hogy a horrorfilmbe illő csonkítás közös megegyezésen alapult, és a megcsonkított sem akar feljelentést tenni, a csonkító ellen hivatalból indítottak nyomozást.

Az utcán találtak rá vérző ágyékkal

A 25 éves, angoltanárként dolgozó brit Andrew B-re az albérlete környékén találtak rá, az utcán szédelegve, vérző ágyékkal. A lakásáról még aznap előkerült a levágott és gondosan nejlonzacskóba tett szerszám, amit végül a sürgősségin vissza is varrtak. A műtét sikeres volt, a nemi szerv funkcionálisan is működik – írja a Daily Mail.

Az első hírek még arról szóltak, hogy a férfi magát csonkította meg, mivel nemi identitászavarban szenvedett – később azonban kiderült, a valóság ennél jóval brutálisabb.

Nézettséghez kötötte a fizetést

Valójában Andrew B a szobatársát, az amatőr rapper Aaron Beltrant kérte fel a csonkításra, valamint arra, hogy az egész akciót vegye fel és tegye ki az internetre. A tanárúr a fizaetséget is ahhoz kötötte, mennyien nézik majd meg a házihorrort. 200 és 2500 euró (70-900 ezer forint) közötti összegben állapodtak meg.

Beltran – aki a YouTube-ra Sanatorio del Atico néven tölti fel rapvideóit – egy 30 centi pengehosszúságú késsel vágta le a kérdéses testrészt.

Ügyvédje a tárgyalás során azzal kívánja védeni őt:

A csonkolás beleegyezésen alapult, és a visszavert rész működőképes, így nem is történt maradandó károsodás

Forrás:Blikk
Címlapkép:YouTube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Végre, hogy "megkapta az igazi identitását"! A kreténségnek, ugye, szinonímája a töketlenség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.