Összesen 4000 milliárd dollárból bővítené ki az elnök az amerikai jóléti államot, amit a gazdagokra és cégekre kivetett adókból tervez finanszírozni. Szerdán lesz száz napja, hogy Joe Biden az Amerikai Egyesült Államok elnöke, ebből az alkalomból pedig az elnök helyi idő szerint szerda este beszédet tart majd a kongresszusban. A beszédében pedig a BBC szerint Biden bejelent majd két programot, amellyel az 1960-as évek óta nem látott mértékben terjeszti ki az amerikai jóléti államot.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igaza van Bende Bazsónak =))

BBC szerint szerda este „Biden bejelent majd két programot, amellyel az 1960-as évek óta nem látott mértékben terjeszti ki az amerikai jóléti államot.”

Az M1 „külpolitikai magazinműsora”, a Világ, ezt a műsort Bende Balázs készíti, aki „a közmédia vezető külpolitikai újságírója”, már 18 éve „tevékenykedik a közmédia berkein belül”, korábban „szakértőként” kérdezték többször is.
Ez az egész képernyőt betöltő szakértő mondta a minap, pontosabban hosszasan értekezett Binden alkalmatlanságáról.
Nos lehet benne valami! A „2300 milliárd dolláros infrastrukturális program, American Jobs Plan” és a „az American Families Plan, egy 1800 milliárd dolláros terv” fedezetét a nagyvállalatokra és a leggazdagabbakra kivetett adók biztosítanák!
Orbánnál ez pont fordítva van: a szegények megsegítésére szánt/kapott pénzeket is lenyúlja és dúsgazdag barátai gazdagodására fordítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.