Hadházy továbbra is törvénytelenül működteti a céget, ez derül ki a Hadházy-Vet Kft-nek, az https://e-beszamolo.im.gov.hu/ oldalon, hivatalosan közzétett 2020. évi egyszerűsített éves beszámolójának adataiból! Hadházy ezzel tovább folytatja a szabálytalanságok elkövetését, immár 11 éve, ahogy egy korábbi cikkben is bemutatásra került, hiszen a beszámoló adataiból látszik, hogy a Kft. saját tőkéjének az értéke mindössze 1. 505 ezer forint volt 2020-ban is, ami 11 éve nem éri el, Kft-k esetében szükséges 3 millió forintos minimális határértéket, amire csak 2 éves időtartamban van lehetőségük a Kft. formában működő gazdasági társaságoknak! Felvetődik természetesen a hatóságok felelőssége is ebben az ügyben, felháborító, hogy ilyen egyértelmű törvénysértéseket, ilyen hosszú ideig büntetlenül végre lehet hajtani, ráadásul egy országgyűlési képviselő esetében, akinek nem csak jogilag, hanem erkölcsileg is fedhetetlennek kellene lennie! (Ez a félmondat nyilván irónia volt, hiszen Hadházy...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balage
A hír sajnos nem igaz.
Rákerestem a www.e-cegjegyzek.hu (hiteles) oldalon a nevezett cégre.
A cég jegyzett tőkéje 3 000 000 HUF
Bejegyzés kelte: 2017/04/19 Közzétéve: 2017/04/21
Miért nem olyasmiben vádaskodnak, ami
1. igaz
2. bizonyíthatatlan, hogy igaz vagy sem.
Ez pont bizonyítható, hogy nem igaz.
Aki Én
Egy újabb megnyert per a vadbarmok ellen. Nem baj, fizetjük.
kereső
Már ott hibádzik a dolog, hogy egy cég mérlegét, beszámolóját nem kell külön egy ujságnak, vagy portálnak nyilvánosságra hozni, hiszen az nyilvános-és bárki számára elérhető a céginformációs rendszerben.
A saját tőke hiánya nem aócsalás!!- soha nem volt az, és soha nem volt az. Ez törvényességi kérdés.Nem tudjuk, hogy mikor csökkent le a saját tőke a 2/3-os szint alá, és a Cégbiróság milyen intézkedést tett már a törvényesség helyreálltására- ha egyáltalán kellett! ASzt sem tudjuk, hogy a cég milyen intézkedéseket tesz erre az esetre, mert nem ismerjük az alapitó okiratot.
Szóval, vadak: nagyot akart a szarka, csak lehet, hogy nem birja a farka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.