Egy idős kerékpáros csapódott neki az úttesten eldobott kölcsönözhető rollerbe és meghalt. Súlyos elektromos roller baleset Svédországban! A fillérekért kölcsönözhető elektromos roller király dolog lenne, ha a primitív sofőrök nem hagynák azokat szerteszét a használat után. De sajnos ezt teszik, amivel mindenki szembesülhet a magyar városokban járkálva is. Nem csak nálunk gond ez, hiszen Stockholmban korábban már bevezették, hogy minden olyan cég 250 koronás, nagyjából 90 000 forintos büntetésre számíthat, amelynek a járgányait nem megfelelő módon parkolják le. Egy ilyen, gondatlanul kezelt masina azonban nem csak kellemetlenséget, hanem sokkal nagyobb bajt is okozhat. A Local nevű svéd újság számolt be arról, hogy Västerås (hoppá, Vesteros?) városában egy idős, 80 éves kerékpáros ütközött neki az esti órákban a bringaúton hagyott rollernek.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és akkor miért is a roller ölt?...a roller ott volt mozdulatlanul...a vénember meg nekiment...nem hiszem hogy olyan kicsi a roller, hogy nem látszik..a bokor mögül sem ugrott ki...akkor mi is történt?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.