A birtokunkba jutott tulajdoni lap szerint a minden héten börtönnel fenyegetőző Jakab Péter és felesége 2017-ben a miskolci házukra igénybe vették a családi otthonteremtési kedvezményt, illetve jó eséllyel az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelt is. Ez azért is ciki, mert Jakab másról sem beszél, mint a „fideszes nagyurak visszaéléseiről”, rongyrázásáról, valamint a kisemberek elszegényítéséről. Párttársa, Z. Kárpát Dániel pedig többször is kifejtette, hogy a CSOK-ot csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank. Ezek szerint a pártelnökével mégsem ezt történt. Jakab Pétert, Gyurcsány Ferenc dühös házi bohócát már az előválasztásnak nevezett cirkusz első fordulójában kiszavazták. Az első forduló eredménye azt mutatta, hogy a baloldali választók mindössze 14 százaléka értékelte Jakab hétről hétre bemutatott agresszív mutatványait és a Gyurcsány–Dobrev–tandemnek tett hűségesküt.

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Visszatérve a falusi csokra, a napi.hu elemzéséből kiderül, hogy a nagy tervek ellenére sanszos, hogy sikertelen lesz a történet. A program célja ugyanis az lett volna, hogy a hátrányos helyzetben lévő, elnéptelenedő településeket fejlessze, azonban ha jóformán senki nem kaphat támogatást sem a házvásárlásra, sem pedig egy már meglévő felújítására, akkor ne várjunk csodát. Ilyen kilátásokkal továbbra is az a választása marad a családoknak, hogy egy nagyobb városba költöznek. Arról már nem is beszélve, hogy attól még, hogy egy kis zsákfaluban kedvezményesen vásárolhat házat egy fiatal család, adódik a kérdés: mit kezd magával a semmi közepén, munkalehetőség, háziorvos és iskola nélkül? Elmehet persze a településen található templomba – ma már szinte minden bokorban van egy templom -, ahol aztán elmondhat egy pár imát azért, hogy találjon munkahelyet nem túl messze a házuktól, egészségesek legyenek a gyerekek és a legközelebbi elfogadható színvonalú iskola se legyen 50 kilométernél távolabb. De mi lenne mondjuk, ha a kormány azzal kezdené, hogy a lakosokkal kommunikálva, konzultálva kiépítené a megfelelő infrastruktúrát a településen? Ha megoldaná a háziorvoshiányt, ha templomok helyett iskolákat építene, ha a multinacionális cégek helyett a helyi kisvállalkozókat támogatná? Amennyiben kialakul egy élhető közeg, úgy még csak hitellel sem kell odacsábítani a fiatal családosokat, mennek majd maguktól is. Ameddig azonban a hazai települések nagy részét a polgármester kiskirályként tartja rettegésben, és lopja meg a saját közösségének lakóit, addig kár azon agyalni, hogy a falusi csok vajon majd beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Nem fogja. Az embereknek nem kedvezményes hitel, hanem élhető körülmények kellenek. Ez ennyire egyszerű."És hiába az építőipar fellendülése, ez csak bizonyos körülmények közt igaz, mert annyi szakember elmenekült innen, hogy ebben a szakmában alig lehet valakit találni. Ha valaki megpróbál valami szakit szerződtetni, kőműves, festő, vagy burkoló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.