Miért pont most, miért épp az előválasztás után indult el ez a Városháza eladása botrány? Na vajon miért? Vajon ki és kivel akar leszámolni? A megoldás szerintünk pofon egyszerű! Ki támad kit? Válasz: az ellenzék támadja az ellenzéket. Egészen pontosan Gyurcsány DK-s emberei a városházán támadják Kamu Gerit. A célpont tehát Kamu Geri. Miért éppen Niedermüller kér vizsgálatot és azonnali kivizsgálást? Mert ő is DK-s, tehát innen fúj a szél. A botrány természetesen jól jön a kormánypártoknak, hiszen még jobban bebizonyosodik, hogy Kamu Geri egy balfasz, saját portáját sem tudja rendben tartani. A DK-nak is tök jól jön a botrány, mert végletesen meggyengül Kamu Geri, és akár a főpolgármesteri posztra is hamarosan ráteheti a kezét a DK.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ehhez tényleg nagyon hülyének kell lenni - semmi kétség a büdös halfarok ilyen - hogy valaki ezt a marhaságot bevegye!!! =))
PuPu
Két macska vagyok és beszélgetek egymással...
De lehet, hogy három, mert a cikket is én írtam...
Szánalmas ez az egész...
:)
RonaGyuri
@durbincs: még mindig nem sikerült egyetlen értelmes magyar mondatot összehoznod!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.