A bukott miniszterelnök titokban elmondott beszédben vallotta be a szocialista politikusoknak, hogy folyamatosan hazudott és eladósította az országot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, origo, ha te voltal a bekuldo, akkor tartok neked egy ingyenes, egyszeri szovegertesi tanfolyamot:
Szoval, erted is azt, amit leirsz? Mert ha azt irod, hogy "HAZUGSAG" beszedet mondott, akkor azzal, amikor azt allitotta, hogy "hazudtunk ejjel, nappal" , akkor azzal valojaban IGAZAT mondott, nem? Akkor viszont mi bajod van?Erted? Menjel rajta szepen vegig logikailag: ha csak azt irtad volna, hogy 15 evvel ezelott hangzott el Gyurcsany ominozus beszede, akkor errol tudsz irni egy cikket, kifejtve, hogy mi hangzott el a beszedben? Mondjuk igy kiragadva a szovegkornyezetebol, origo, te most IS hazudnal, mert az ertelme nem ez volt a beszedenek, de egy fityeszes oldaltol nem varok el igazmondast,. De akkor legalabb a sajat hulyesegetekhez birjatok ragaszkodni, ti szerencsetlenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Valójában Gyurcsány Ferenc öszödi beszédében a "hazudtunk ekkor, meg akkor" részletével inspirálta koalícisó partnerét a kornak megfelelő reformok végrehajtásába, azzal együtt, hogy
.
-- a szocialista kormányok, a fidesznyikek hátszelével megépíttetett 800 km autópályát,
-- rendezte a nyugdíjasok időarányos nyugdíját,, amelyet ellenzéke nem szavazott meg a 13. havi nyugdíj, amelyre még 2006-ban a Gyurcsány-Orbán vita során beigérte a 14. havi nyugdíjat

Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
------------------------
.
Amit a regnáló hadúr hagy maga után, az a többezer milliárdba kerülő betonszarkofágok, és a térkövekkel eltakart. még normálisan működő diktatúrákban is eltakart, szavak szintjén "Magyarország jobban működik" handabandát, miközben
.
--- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
-------------------------
.
------ Csak dióhéjban ennyit köszönhet majd az ország a közjogilag nem is miniszterelnök egyeduralkodónak.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=9sOrbán Viktor nem miniszterelnö
------------------------
.
Hallgatva a plenáris ülés szerecsenmosdatását, a beidomított birkanyájától
.
---- Fidesz Birkamenet 2014
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo&t=4s
----------------------------
,
Miközben a mai napon is őfélesége frakciója kiönti őfélesége szerencsenmosdató letykójával a társadalom mindenféle hétköznapi általuk megoldandó élethelyzetét!
.
Most éppen Karácsony Gergely korholva azzal, hogy nem rendelkezik tárgyalóképes angol tudással, miközben Dobrev Klárát nem, aki négy nyelven felsőfokon tárgyalóképes!
,
Fuuuuuj!
Eladott Ország
És a bűnöző román cigány hazugságbeszédeivel, a bárca nélküli politikai qrvával mi van?! Szarházi fidesz seggnyaló origo banda!
Sámannus
A gyalázatos nem a beszéd volt, hanem akiknek szólt, és azok akik ere minden ízében rálicitáltak és aljas módon zsarolják az egész országoz.
tudode
@sgl: .
Az már az ország sara, hogy talán még 2022-ben is lehetnek olyan tájékozatlan megélhetési egyedek, akik országbitorlónak adják a bizalmat, hiszen nem tesz egyebet az ország, és az EU bacilusa, mint egy "folytatjuk"-kel, Stop ez az, azzal visszaél a hatalmával, azt harsogva, hogy a választásra jgosúltak 22%-ából 2/3-ot varázsolt, és a zemberek konzultációjával, az ellenzék rötyipapírjának a legalizálásával, az EU-tól is is megerősítést kapott már 2011-ben Soiros elnöksége alatti megvédve az eresztvituóz által összelittyentett, szakácskönyvnek is satnya irományát:
,
---- Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=202s
.
???
surdilloFUJT
@sgl: Ne igyál már annyit,nem tudsz józanul kommentelni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.