Majd a gyerek eldönti, mivel akar játszani Kaliforniában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi történne, ha egy kisfiú pl szeret egy rongybabával aludni? Felnőtt korára impotens lesz? Vagy ha egy kislány szereti a vonatot, kisautót? Már teljesen belebolondult a világ a hibásan értelmezett "gender" fogalmába. Pro és kontra!
Nessy
@KisTehen: A gender szó részben a gyerekkorban tanult, majd az adott társadalom által elvárt férfi - nő szerepet jelenti. Kis hazánkban pl. a nőktől egyre gyakrabban a 3 K-t. (Kinder, Küche, Kirche) XIX. századi szerepet, a XXI. században.Ezek a szerepek koronként, és társadalmanként változtak, változnak. Valamikor pl. matriarchátus volt.
Nessy
@KisTehen: Minden társadalomban mások az elvárások, mást tolerálnak. A genetikai problémák meg már egyidősek az emberiséggel. Több száz évvel ezelőtt nem volt ritkaság a férfi ruhában, férfiként viselkedő háborúban harcoló nő. Mint ahogy az előírt öltözékben is változtak az idők. A rokokóban pl. a férfiak úgy öltöztek, mint a paradicsom madarak!
simmering73
Ki töcsköl a végén a csille-táborban - gendersemleges játék durbincs nertárséknak.
vacsi
@KisTehen: Azt nem tudom, de éppen most olvastam, hogy ilyen próbafülkék már vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.