A 43. és 46. hét között a teljesen beoltottak körében 30%-kal magasabb a kórházi ápolások száma, mint a 35. és 38. héten. Ezzel szemben a 43. és 46. hét között a be nem oltottak körében mindössze 5%-kal magasabb a kórházi ápolások száma mint a 35. és 38. hét között regisztrált szám. Ez azt mutatja, hogy jelenleg a teljesen beoltottak jelentik a legnagyobb terhet az NHS-nek, nem az oltatlanok, és az összképben is valami különöset mutat az, hogy a hivatalos ajánlások szerint az oltások állítólag csökkentik a kórházi kezelések kockázatát. Augusztus 30. és november 21. között összesen 1 067 859 eset volt a be nem oltottak között. Így összesen 8825 kórházi kezelés mellett a beoltatlanok eset-hospitalizációs aránya 0,82%.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Élvezed mi, konteó király:-))) Olvasd a sátánista cikkeket is, nyihahahha!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Rockxy: Ezt olvastátok már? Vigyázzon mindenki magára:-)))))
www.krone.at/2560537 @Pálinkás Pál:
division
@Rockxy: Ez olyan mint egy Top Shop műsor. Miért nem a publikált, komoly hírportáloknak hiszel? Nyilván mert nem akarsz.
Pálinkás Pál
@division: kamuzol, mivel több embert ismerek, aki covid osztályon dolgozik, ők mást mondanak..inkább nekik hiszek, mint a kilóra megvett szarzsákoknak...nevetségesek vagytok...tönkreteszitek a világot egy olyan " betegség " miatt, amihez másra készített teszt kell / PCR / hogy egyáltalán azt tudjátok hazudni hogy megfertőződött...de tételezzük fel hogy így van... ugye tudod hogy a covid osztályokon dolgozók szerint azok halnak sorban,akiknek ehhez nem kellett a járvány?...undorító szaros, hazug köcsögök vagytok, ami nem is érdekelne,ha magatokat mérgezitek, de a gyermekek miatt, bár nem vagyok hívő, remélem a Jóisten kitöri a nyakatokat, te mocskos barom...az ilyenektől el kéne venni a gyermekek nevelési jogát!!..
division
@Pálinkás Pál: Vigyázz te 6 elemis hülye gyerek amikor helikoptert látsz, menekülj gyorsan, mert szórják a konteósok szerint a Pfizert belőlük, nehogy megmérgeződj:-)) Azt írod mindig, téged nem is érdekel a téma, akkor mi lenne ha egyikőnk sem írna egy ilyen cikkhez sem a héten? Hagyjuk az egészet a fenébe, mit szólsz hozzá? Ha nem a pénzért csinálod, neked sem lehet gond.
kereső
"A fenti cikket, a szilajcsikó.hu portálról vettük át"- ki az a Vukics?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.