A 43. és 46. hét között a teljesen beoltottak körében 30%-kal magasabb a kórházi ápolások száma, mint a 35. és 38. héten. Ezzel szemben a 43. és 46. hét között a be nem oltottak körében mindössze 5%-kal magasabb a kórházi ápolások száma mint a 35. és 38. hét között regisztrált szám. Ez azt mutatja, hogy jelenleg a teljesen beoltottak jelentik a legnagyobb terhet az NHS-nek, nem az oltatlanok, és az összképben is valami különöset mutat az, hogy a hivatalos ajánlások szerint az oltások állítólag csökkentik a kórházi kezelések kockázatát. Augusztus 30. és november 21. között összesen 1 067 859 eset volt a be nem oltottak között. Így összesen 8825 kórházi kezelés mellett a beoltatlanok eset-hospitalizációs aránya 0,82%.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Élvezed mi, konteó király:-))) Olvasd a sátánista cikkeket is, nyihahahha!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
" „A legújabb angliai eredmények szerint csak a teljesen beoltottaknak kell tartaniuk a Covid-19 új, »legrosszabb« változatától. Az adatok azt mutatják, hogy már minden 5 Covid-halálozásból 4-et a teljesen oltottak tesznek ki (már csak az a kérdés, hogy melyik vakcinával kezelték őket"...nos...várom a cáfolatot...
a cikkben ott a forrás...
division
@Pálinkás Pál: Élvezed mi, konteó király:-))) Olvasd a sátánista cikkeket is, nyihahahha!
division
@Emmersson71: Pali virológus hogy harapott azonnal a szilajcsiko szerű hírforrásra. Ezeket a konteósokot börtönbe kellene zárni.
Pálinkás Pál
@division: mit élvezzek az igazságon hülye...régóta mondom hogy az oltottak halnak, nekem ebbe nincs semmi új...
division
@Pálinkás Pál: Na ja, amikor rányit az ember erre a tök ismeretlen angol hírportálra mindjárt a képedbe tolja hogy "Donate via PayPal":-))))
Én a helyedben támogatnám szegény lapot, mert még megszűnik:-)))))
Pálinkás Pál
@division: te gyengeelméjű..nem a lap csinálta a felmérést...
" Az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége (UKHSA) heti rendszerességgel tesz közzé egy „Vaccine Surveillance” jelentést, amely statisztikákat tartalmaz a Covid-19 megbetegedésekről, a kórházi kezelésekről és a halálozásokról, oltási állapot szerint. Legutóbbi jelentésük, amelyet november 25-én, csütörtökön tettek közzé, a fertőzések, a kórházi kezelések és halálozások adatait tartalmazza a 2021. október 25. és november 21. közötti időszakról.
A jelentésből kiderül, hogy október 25. és november 21. között 833 332 regisztrált Covid-19-eset, 9094 Covid-19-es kórházi kezelés és 3700 Covid-19-halálozás történt.
Ezek közül az összes eset 39%-át, a kórházi kezelések 34%-át és az összes halálozás 19%-át a be nem oltottak tették ki. Másfelől pedig a beoltottak tették ki az összes eset 61%-át, a kórházi kezelések 66%-át és az összes halálozás 81%-át. "...ott a forrás nyomott...nem az újság a lényeges
division
@Pálinkás Pál: Nem te vagy véletlenül Vukics Ferenc? A képről még el is tudnám képzelni, ugyanis a szilajcsikó oldalán írogat, de hogy pontosabban fogalmazzak: "A TÁRSADALMI ÖNSZERVEZŐDÉS HONLAPJA" Hihetetlen amit a konteósok csinálnak, és még kérdeznek is a Face - en ettől a szennylaptól.
division
@Emmersson71: Üsd be hogy Vukics Ferenc, ott van a Face- en is, fentebb már leírtam melyik hírportált szennyezi.
Emmersson71
@division: Facebook-on nem vagyok egy ideje, de szilajcsikón láttam a nyomorultját :) Ez a gyökér is MAG testvér :D
Pálinkás Pál
@division: ne a wukiccsal foglalkozz patkány...az angol oldalon ott vannak az eredeti angol hivatalos adatok..szar ügy amikor szembesülsz vele hogy nagyobb veszélyben vagy mint az oltatlanok...mondjuk talán a nejed a legjobb példa...hányadjára kapta el??? hányszorosan van oltva??? de neked még ez sem elég hogy a hályog leessen a szemedről, befejeztem veled...
division
@Pálinkás Pál: Dühöngjél nyugodtan, csak mert mindenki kiröhög az ilyen cikkek miatt. Vukics amúgy nagyon komoly szaktekintély vírus témában, elismerem:-)))) "az angol oldalon ott vannak az eredeti angol hivatalos adatok" Csináljak egy ilyen hivatalos oldalt én is? Ráadásul most nem lényeges a forrás, múltkor meg az egyik legtekintélyesebb lapra, a The Guardian - ra azt írtad egy szemét. Te az összes alja lapot berakod ide, a lényeg hogy bizonyítani próbáld az igazadat, csak soha nem sikerül, mert vannak itt is emberek, akik nem munkanélküliek...Komoly kisebbségi komplexus ám ez. Megy a tények, ott mutatják meg a valóságot, nézd inkább azt az igazságért, beláthatsz a covid osztályra.
division
@Emmersson71: Miért nem törlik ezeket? Persze törlik, csak felbukkannak mindig újra máshol.
Pálinkás Pál
@division: te tényleg ekkora barom vagy?...egyik újság sem érdekel, ebben a cikkben sem az újság az adatközlő,te isten barma..hanem az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége (UKHSA)
division
@Pálinkás Pál: Akkor nézd a tévét az ATV - n, ott van szó a statisztikákról is pont, nagyon neked való műsor.
rebelbull
Össze-vissza hazudozik mindenki, ezért nem lehet már semmit elhinni.
Pálinkás Pál
@division: én most NFL-t nézek nincs időm baromságokra, így rád sem...
division
@Pálinkás Pál: Kár, hogy nem nézted meg, lenne miről beszélnünk, így sajnos nincs. Éppen az Egyesült Királyság és az USA két covid osztályon lévő orvosa számolt be az eseményekről (Dr. Vajó Zoltán és Dr. Ali Harmouche), miután Arad egyik covid osztályát bemutatták. Ott kellene lenned neked is. Az USA - ban és az Egyesült Királyságban is az oltatlanok vannak 90% - ban kórházban, nagy kár hogy nálad csak a nyihahaha.hu létezik, meg az egyéb fake lapok hírei.
division
@Emmersson71: MAG testvér a javából. Amúgy sok mindenre választ adott az imént az ATV- n a Heti Napló, ha esetleg láttad.
division
@Rockxy: Ezt olvastátok már? Vigyázzon mindenki magára:-)))))
www.krone.at/2560537 @Pálinkás Pál:
division
@Rockxy: Ez olyan mint egy Top Shop műsor. Miért nem a publikált, komoly hírportáloknak hiszel? Nyilván mert nem akarsz.
Pálinkás Pál
@division: kamuzol, mivel több embert ismerek, aki covid osztályon dolgozik, ők mást mondanak..inkább nekik hiszek, mint a kilóra megvett szarzsákoknak...nevetségesek vagytok...tönkreteszitek a világot egy olyan " betegség " miatt, amihez másra készített teszt kell / PCR / hogy egyáltalán azt tudjátok hazudni hogy megfertőződött...de tételezzük fel hogy így van... ugye tudod hogy a covid osztályokon dolgozók szerint azok halnak sorban,akiknek ehhez nem kellett a járvány?...undorító szaros, hazug köcsögök vagytok, ami nem is érdekelne,ha magatokat mérgezitek, de a gyermekek miatt, bár nem vagyok hívő, remélem a Jóisten kitöri a nyakatokat, te mocskos barom...az ilyenektől el kéne venni a gyermekek nevelési jogát!!..
division
@Pálinkás Pál: Vigyázz te 6 elemis hülye gyerek amikor helikoptert látsz, menekülj gyorsan, mert szórják a konteósok szerint a Pfizert belőlük, nehogy megmérgeződj:-)) Azt írod mindig, téged nem is érdekel a téma, akkor mi lenne ha egyikőnk sem írna egy ilyen cikkhez sem a héten? Hagyjuk az egészet a fenébe, mit szólsz hozzá? Ha nem a pénzért csinálod, neked sem lehet gond.
kereső
"A fenti cikket, a szilajcsikó.hu portálról vettük át"- ki az a Vukics?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.