A ROMÁNOKHOZ PROFESSZIONÁLIS CIA-ÜGYNÖKÖKET KÜLDTEK, NEKÜNK CSAK SZABÓ TÍMEA ÉS MÁRKI-ZAY PÉTER JUTOTT Miközben Langley-ből figyelik az ellenzék két prominensének a működését, egy emeleti irodából csendes pityergés hangja szűrődik ki. Az ünnepek alatt egy percre gondoljunk arra az emberre, aki tartótisztként minden nap kockára teszi pszichés egészségét azzal, hogy Márki-Zay és Szabó útját egyengeti Magyarországon. 2021. DECEMBER 29. 18:00 ÍRTA: SZALMA GYURI Nekünk Szabó Tímea és Márki-Zay Péter jutott, ez napjaink magyar narancsa. Satnya, szottyadt, de legalább rettenetes íze van. A magyar nemzet nevében kikérem magamnak, hogy olyan minőségű ügynököket ültessenek a nyakunkba, mint amilyenekkel megvert minket a sors és a CIA.

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Még is befosik tőlük a pohos. Tizenkét év után ígér a pohos fűt fát, ráadásul el is lesz zavarva. Mehet kecskepásztornak Azerbajdzsánba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.