Przemyslaw Czarnek oktatásügyi miniszter szerint az új törvény megvédi a gyermekeket a demoralizálódástól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Addig marad a törveny, amig az EU-birosag el nem törli. Vagy az uj kormany, aminek Tusk lesz az elnöke. Ki fogad velem erre (ellene)?
justhpeter
@teuton: Remélem így lesz ! Ez a XXI. század legnagyobb baromsága.
teuton
@justhpeter: Azon csodalkozom mindig, hogy az a sok jobber jos, akik mindent olyan jol tudnak/megjövendölnek elöre, miert itt kommentel apropenzert, a a lottozas helyett? Persze fogadni egyik sem mer a "joslataira", pedig mar szamtalanszor felajanlottam, de ök csal pofaznak tovabb. Visszaolvashato a regebbi bejegyzeseimban itt es a fb-on os, hogy 1000 euros fogadasokat ajanlottam Biden es Karacsony gyözelmere meg mas bekövetkezett fordulatokra (lengyel törvenyek EU-Birosagon valo elutasitasa, magyar kifizetesek stoppja az EU.tol, stb.), de ök csak pofaztak tovabb, aztan meg csalast es boszzut emlegettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.