Várhatóan leváltják Bulgáriában a védelmi minisztert amiatt, hogy nem volt hajlandó háborúnak nevezni az Ukrajna ellen indított hadműveletet, jelentette be hétfőn Kiril Petkov kormányfő.

Kirúgtak egy bolgár minisztert, mert nem volt hajlandó kimondani, hogy "háború"

Fotó: Facebook

A bolgár kormány még a nap folyamán szavazni fog Sztefan Janev elmozdításáról, írja az MTI-re hivatkozva a 24.hu. Akkor fogja bejelenteni a kormányfő, hogy ki veszi át a tárcavezető helyét. Petkov szerint valamennyi koalíciós partner támogatja a védelmi miniszter leváltását.

Az én védelmi miniszterem nem használhatja a művelet szót a háború helyett. Nem lehet műveletnek nevezni azt, amelyben már katonák ezrei meghaltak az egyik és a másik oldalon is

– mondta televíziós nyilatkozatában a bolgár miniszterelnök. Hozzátette:

„Bulgáriának nem az az érdeke, hogy lehajtsa a fejét. Amikor valami olyasmit látunk, amivel nem értünk egyet, valami ennyire egyértelmű dolgot, akkor nem hallgathatunk”.

Forrás: 24.hu/MTI

Címlapkép: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Itt a Nemzethy HUN-ban minden minisztert ki lehetne rúgni mert egyszer se mondják ki , hogy lopunk csalunk hazudunk.
Pedig a nap 24 órájában teszik plusz még éjszaka is.
Egyébként meg Bulgáriában jól teszik ha lapátra teszik.
namihami
Na, akkor ez is elb@szta (bocs), hogy követségi autót küldjön érte a Viktor. Kénytelen lesz Bulgáriában dekkolni továbbra is.
human
Jó hírem van. Ha már Bulgária is mindenben jobb lesz nálunk nem tud hova romlani Magyarország helyzete, mint mi leszünk az utolsók a sorban.
SÖRÖS
Nem akarja sokkolni a saját népét egy felelőtlen kijelentéssel! Pandémia idején (2021 AD) ezt rémhírterjesztésnek hívták!
Al X
A bolgárok szeretik az oroszokat, mert ők verték ki a törököket az országukból 500 év török megszállás után. Ez a miniszter nem akart konfliktusba kerülni a "néplélekkel". A "néplélek" is csak egy "gránit szilárdságú" valami. Ezt nem vette észre az ürge.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.