Szégyellem magam a kozmológusok butasága miatt. Az egy dolog, hogy egyetlen nagyon távoli szupernovarobbanás megfigyelése miatt Nobel díjat osztott ki a Svéd tudományos akadémia, amely megfigyelés óriási bizonytalanságokkal és mérési hibákkal terhelt és nyilvánvalóan nem is igaz. Az azóta elvégzett kisérletek/megfigyelések alapján, a kb 30 új mérés az eredeti megfigyelést semmiben nem támasztja alá, az új mérések értelmében a világegyetem NEM tágul gyorsulva. Nem gyorsulva tágul. Az új adatok ismerete ellenében azonban még mindig a gyorsulva tágulás alapján erőlködnek egyes megélhetési fizikusak, Pearlmutterék nyomdokaiba lépve, hátha őket is megdobják a svédek egy medalionnal.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@sgl: Sajnos ez nem így van. Az összeomlást nem az Ősrobbanás megfordítása, hanem egy hirtelen, előre nemlátható esemény okozza. A Világegyetemek működése ciklusos, végtelen számú világegyetem létezik. Múltbeli kultúrák ismerték a világegyetemek működését, utalnék itt például az indiai hagyományokra, a hindu vallás 3 istenségére, a Brahma teremtő, a Vishnu fenntartó (ez van most) és Shiva a pusztító tevékenységére amely egyáltalán nem egy lassú folyamatot vízionál, hanem kataklizmaszerű gyors összeomlást.

A tudósaink totális félreértésben élnek, fogalmuk sincs mi lehet a gravitáció és így nem képesek a relativitáselmélet béklyójából szabadulni. Egy verseny folyik, ki tud minél nagyobb marhaságokat kitalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.