Május 14-től Oroszország leállítja az áramszállítást Finnországba – vette észre a 24.hu Kevin Rothrock oroszországi ügyekkel foglalkozó újságíró Twitter-bejegyzésében.

Oroszország leállítja az áramszállítást FinnországbaFotó: Pixabay

A finnek már korábban közölték, hogy harmadával tervezik csökkenteni az orosz importot, ami a teljes áramfelhasználásuk több mint harmada. Úgy tűnik, Putyinék gyorsabbak voltak.

A Guardian szerint a Fingrid finn áramellátásért felelős vállalat is megerősítette, hogy egy darabig nem számítanak több áramra Oroszország felől, de ez szerintük nem jelent veszélyt Finnország áramellátására.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hááááá...Háááááááááá...Hááá...! :)
Gazella
Nem kell félteni a finneket, gyorsan találnak megoldást a gáz ellátásra.
Az orosznak meg a nyakára marad az eladatlan áram.
Nessy
Aztán ha az oroszok sorba minden NATO tagállamot "veszélyesnek" minősítenek, amelyiknek közel van hozzájuk a határa,és megtámadnak, akkor tessenek szépen a határon pezsgővel és virágcsokorral fogadni őket!
rokker33
De jól tették!Hülye finnek majd rá jönnek, hogy akkor lesznek veszélyben,ha az oroszok ellen fordulnak! Az első lépést megtették ,majd úgy járnak mint az ukránok a világ meg megint az oroszokat fogja hibáztatni ! Ostoba nép meg egész Európa az, hogy hagyja magát átverni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.