Az Európai Unió és a Moderna megállapodásának köszönhetően hamarosan fejlettebb koronavírus elleni védőoltások érkezhetnek a tagországokba, így Magyarországra is. Stéphane Bancel, a Moderna vezérigazgatója szerint a megállapodásnak köszönhetően az abban részt vevő európai uniós tagállamoknak lehetőségük lesz az omikron vírusvariánst tartalmazó emlékeztető védőoltás alkalmazására még a téli vírusszezon előtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@ágimami: Lett bármilyen bizonyított bajod az oltások miatt, vagy miért mondod?
ágimami
@division: Sajnos a 2. oltás után 1 hétig magas lázam volt, feküdtem szinte egész nap, fájt mindenem, alig tudtam aludni. Még a 3. oltásra rábeszélt a lányom 3 hónap után, de ott befejeztem.
division
@ágimami: Akár egy vírust is összeszedhettél mondjuk a váróban, vagy bárhol előtte, ami aztán előjött az oltás hatására. Sokszor mondják az influenza oltás után is, hogy attól lett valaki beteg, holott már vagy eleve benne lappangott, vagy ott szedte össze a többi betegtől.
ágimami
@division: Nem voltam váróban, tehát ott nem szedhettem össze semmit, mivel jártányi erőm sem volt hogy elmenjek. Otthon kúráltam ki magam a lányom segítségével.
Tény, hogy sok ismerősöm van, akiket a 2. vagy a 3. oltás viselt meg nagyon, tehát nekem elég volt a 3.
Aki akarja, csak adassa be magának, habár a mai napig nem lehet tudni az oltások összetevőit!!
division
@ágimami: Lehet azt tudni, ha akarod részletesen leíratom a rokonaimmal, mi is van pl. a Pfizerben vagy a Modernában, de még a működési elvét is leírják ha kérem. Nincs azokban semmi ami árthatna vagy megbetegíthetne önmagában. Azon kívül meg ugye a gyógyszereket esszük mint a kenyeret, mégsem érdekel senkit az a sok mellékhatás, ami bizonyított és rájuk is van írva. Sajnos mellékhatás, túlérzékenységi reakció bárkinél előfordulhat, ezt nem lehet kizárni, ellenben egy gyógynövény evésébe is bele lehet halni.
ágimami
@division: Köszönöm kedves vagy, de nem kell leíratnod az összetevőket. már egyáltalán nem érdekel, habár olvastam már róluk valahol régebben.

Ha hiszed-ha nem. én pl. csak fájdalomcsillapítót szedek - mást nem hála ég, egyenlőre! - ha nagyon fáj a fejem, tehát a gyógyszereket sem eszem úgy mint a kenyeret, sőt gyógynövény-kivonatokkal sem élek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.