Ukrajna helyreállítása az Oroszországi Föderáció ellen vívott teljes körű háború befejezése után 600–800 milliárd dollárba fog kerülni – jelentette ki Volodimir Zelenszkij elnök a Francia Vállalkozások Mozgalmához intézett beszédében, amelyet a korrespondent.net idéz. „600–800 milliárd hangzott el Luganóban. Az ellenőrzött elemzések alapján úgy gondoljuk, ilyen mértékű pusztítás történt. Mindennek a helyreállításához hozzávetőlegesen ekkora összegre van szükség” – hangsúlyozta az elnök. Az államfő kijelentette, jelenleg nehéz pontos számot mondani, mert folyik a háború. Zelenszkij szerint mindenekelőtt az infrastruktúra helyreállítására kell összpontosítani.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
@durbincs: Elmagyaráznád, hogy miért hülye?
A ruszki haverotok betört egy országba, embereket gyilkolt le és az országot rommá tette. Ha a szomszédod is ezt csinálná, mit tennél? Pláne, ha a fél családodat is eltenné lábalól.
Ennek örülni csak elmeháborodott tud! Azok vagytok!

"Ukrajna helyreállítása az Oroszországi Föderáció ellen vívott teljes körű háború befejezése után 600–800 milliárd dollárba fog kerülni – jelentette ki Volodimir Zelenszkij elnök a Francia Vállalkozások Mozgalmához intézett beszédében"

A mocskos hazudozó lapból másolod ki a címet. Hol van a szövegben, hogy ÜZEN és NEKTEK?
volvós
Csak megjegyzem: Az utcában ahol lakom ( nem Magyarország ...) 6 db ukrán rendszámú autó parkol 2 db BMW X6-os 1 db Jaguár XJ 2 db Mercedes S 600 1 db Lexus 4500 terepjáró...és mindegyik " menekült " a háborús otthonukból.Mint érdekesség !!!
T-Boly
@durbincs: ...szdanyád újra ,meg újra a vén retkes cigó nyanyádat !
csak úgy....
@KisTehen: németországot is fölépítették 45 után, még jobban is sikerült mint a szovjetunió! :)
-10 év és az ukránok utolérik a labancokat, ami a magyarnak sosem fog sikerülni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.